BOUW STERKE COMMUNICATIEVE VAARDIGHEDEN OP

Bouw Sterke Communicatieve Vaardigheden Op

Bouw Sterke Communicatieve Vaardigheden Op

Blog Article

Effectieve Communicatie In Conflictresolutie


Efficiënt Communiceren Onder De Knie KrijgenTraining Voor Effectieve Vergadercommunicatie

Zonder een goede communicatie begrijp je elkaar niet goed, waardoor er fouten of persoonlijke problemen kunnen ontstaan. Dat wil je natuurlijk graag voorkomen. Merk je dat je soms moeite hebt met communiceren? Volg dan een communicatietraining bij ons in Utrecht. Misschien verloopt de communicatie niet altijd zoals gewenst. Dan kan een miscommunicatie zorgen voor slechte prestaties en een slechte werksfeer.


Je kunt bijvoorbeeld veel praten, maar weinig zeggen, of juist andersom. Dan kun je elkaar verkeerd begrijpen. In Utrecht bieden wij een communicatie cursus aan. Dit doen we op een goed bereikbare en vooral inspirerende locatie, zodat je direct energie hebt om goed aan de slag te gaan. De training is voor iedereen geschikt.


Door middel van opdrachten en oefeningen gaan we aan de slag met het verbeteren van jouw communicatie. Voor de training doe je een voorbereidende opdracht en heb je een intake gesprek met ons. Na de communicatie cursus bij ons in Utrecht bieden wij nog zes maanden begeleiding, waarin je twee coachingsgesprekken krijgt.


Careerwise is een trainingsbureau in soft-skills en leiderschapsprogramma’s voor young professionals. Onze trainers weten als geen ander wat millennials & generatie-Z drijft, door ons trainingswerk, onze doelgroep-website (sinds 2009) en onze onderzoeken onder duizenden jongeren. Onze trainingen zijn ! Onze trainers nemen je mee op avontuur en dagen je uit om daar te leren waar jij het ’t hardste nodig hebt: in jouw dagelijkse praktijk en buiten jouw comfort zone.


Leer Om Emotionele Intelligentie Te Gebruiken In Communicatie


We gaan met je in gesprek over:Het door jou gewenste resultaatDe tijdsbesteding waar jij aan denktHet aantal deelnemersWelk budget je hebtEn hoe snel we kunnen startenWe gaan graag met je in gesprek waarbij we je met veel plezier adviseren vanuit onze ervaring in het trainen van Young Professionals. Dus heb je interesse in deze training? Laat dan hieronder je gegevens achter en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie en om alles af te stemmen op jouw wensen..


Onze communicatietrainingen worden continu doorontwikkeld op basis van nieuw (eigen) onderzoek om leerervaringen van het allerhoogste niveau te bieden. De trainingen zijn gebaseerd op méér dan 30 jaar sociaal-wetenschappelijk onderzoek en bevatten vaardigheden die bewezen effectief zijn. Het leren beheersen van nieuwe vaardigheden staat centraal, met interactieve lessen en vele digitale tools om implementeren eenvoudig te maken..


Vergroot Je Impact Door Effectieve Communicatie


Leer Omgaan Met Verschillende CommunicatiestijlenWord Een Meester In Effectieve Communicatie

Lieve confronteert je op een rustige, vriendelijke manier met de gaten in je communicatiepatronen om ze dan op te vullen met tips en leerstof. De manier van lesgeven, in een kleine groep met veel ruimte voor oefening, is ideaal om meteen aan de slag te gaan met hetgeen aangeleerd wordt.


Slechte communicatie juist niet. Sterker nog: gebrek aan goede communicatie is een van de belangrijkste oorzaken van conflicten op de werkvloer. Conflicten genereren vaak zowel stress als en spanning bij werknemers, dat ze overstuur raken en thuis blijven piekeren over het werk. In de praktijk is er een sterk verband tussen slechte communicatie en stress of burn-outs bij werknemers.


Vergroot Je Sociale Impact Door Effectieve Communicatie


Deze Softskill training geven wij in open rooster verband in Utrecht. Heeft u een groepje medewerkers binnen uw organisatie die deze Effectief communiceren training willen volgen, dan is het financieel aantrekkelijk om een incompany training te organiseren. De communicatie training kan op verschillende manieren worden gegeven. Wij kunnen bij jou op locatie komen om de training in uw eigen omgeving te geven of u komt bij een van onze locaties in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.


Cursisten sluiten vanuit huis aan bij een standaard of op maat gemaakte groepstraining. De trainer begeleidt de cursisten gedurende de dag door het programma, laat de mensen oefenen en zorgt dat er voldoende ruimte is voor vragen. Ook kan een combinatie worden gemaakt van een fysieke training met deelnemers op locatie en mensen die virtueel aansluiten, onze zogeheten ‘Hybride´ trainingen.


Communiceren kun je leren. We vallen maar meteen met de deur in huis. Zie het als het leren fietsen of schrijven. Als je de motivatie hebt om eraan te werken, dan kun je jouw communicatie fors verbeteren. En nee. We hebben het niet alleen over praten. Hoewel de term communicatie suggereert dat het enkel draait om het uitdragen van informatie, is goed luisteren misschien veel belangrijker.


Leer Omgaan Met Non-verbale Communicatie


Oké, je wilt dus leren communiceren. Dat kan. Met een communicatie training bij deze website Tibor. Maar dan geven we je meteen een tipje van de sluier: bij communiceren draait het niet om jou, maar vooral om de ander. Iedereen heeft communicatievaardigheden in huis. Waarschijnlijk van de ene vaardigheid wat meer dan van de ander.


Maar je kunt ook op zoek zijn naar tips om verbaal sterker in je schoenen te staan. Bij een communicatie training werk je aan een balans. Zodat je zowel een zender als een ontvanger kunt zijn. Op een effectieve manier. Leggen we uit. Communiceren kunnen we allemaal. Maar de vraag is of deze communicatie ook effectief is.


Met andere woorden: geen overbodig gelul. En dat is in de praktijk nét even iets moeilijker. “Wise men speak because they have something to say; fools because they have to say something.” Als we de kans zouden hebben om Plato een schouderklopje te geven, dan hadden we die met beide handen aangegrepen.


Bouw Een Communicatief Sterke Organisatiecultuur Op


De communicatie van ‘fools’ is niet effectief. Het is overbodige informatie die vaak nietszeggend is. ‘Wise men’ weten wanneer ze iets willen zeggen, maar ook wanneer ze hun mond moeten houden. En dat is exact de kunst van communicatie. Bij onze communicatietraining gaan we aan de slag met effectief communiceren.


We nemen je mee in een paar van onze stappen die we tijdens de communicatie training behandelen. Het klinkt misschien als een open deur: beter luisteren. Maar niet luisteren staat met stipt op nummer één als we het hebben over de fouten die tijdens het communiceren gemaakt worden. Ga maar eens bij jezelf na: luister jij om te praten of om iemand écht te begrijpen? Soms willen we zo graag iets vertellen, dat we vergeten wat de ander eigenlijk te zeggen heeft.


Wil je echt begrijpen hoe de ander zich voelt? Hou dan af en toe je kwebbel dicht en zorg dat je goed luistert. Zo worden je gesprekken meteen effectiever. Sluit mooi aan op de tip hierboven: niet invullen voor een ander. Luister ook écht naar de ander en vat af en toe samen wat de ander bedoelt.


Misschien denk je wel dat jullie op dezelfde lijn liggen, maar heeft de ander daar een hele andere perceptie over. Door dit regelmatig na te vragen in een gesprek, weet je zeker dat je elkaar goed begrepen hebt. En dat je dus goed geluisterd hebt. Om een boodschap effectief over te brengen, is het belangrijk dat je één taal spreekt.


Effectieve Communicatie In Diverse Teamculturen


Met één taal bedoelen we dat je lichaamstaal ondersteunt wat jij te zeggen hebt. Non-verbale communicatie versterkt je verbale communicatie. Iedere boodschap komt duidelijker over als je hier consistente non-verbale communicatie bij gebruikt. Misschien wil je graag een informele sfeer creëren tijdens een functioneringsgesprek, maar zorgt je houding en emotie voor een hele gespannen situatie.

Report this page